Монатік зворушливо привітав сина з днем народження

Український мультіартіст Монатік святкує День народження сина Данила. Йому сьогодні виповнилося 6 років.

Монатік – не тільки автор чуттєвих пісень, але і неймовірно чуйний батько. Він дуже любить своїх синів, і намагається давати їм максимум свого тепла і турботи.

Саме тому в такий ніжний і сімейне свято як День народження сина, він постарався зробити максимум, щоб сказати йому про свою любов.

На відео, опублікованому артистом в Інстаграм, Монатік звертається до свого сина і питає, ким би той хотів стати, коли виросте. А малюк, недовго подумавши, відповідає: “Папою “. Монатік зауважив, що йому дуже приємно чути подібні слова від свого спадкоємця, і йому хотілося б докласти максимум зусиль, щоб дитина також відповідав через роки.

“Розумію, відео надто особисте, але сьогодні хочу поділитися цим моментом, пообіцяти тобі і собі зробити все, що в моїх силах, щоб ти ніколи не хотів забрати ці слова назад, щоб тобі ніколи не було за них соромно “, – написав український співак, танцюрист і актор.

Нагадаємо, що у Дмитра Монатика є дружина – Ірина Демічева. Подружня пара часто подорожує разом і проводить багато часу. Про якісь свої особисті моменти ті намагаються не розповідати публіці, орієнтуючись на принцип “щастя любить тишу “.

На честь Дня народження сина дружина Дмитра Монатика також показала ніжне відео з їх домашнього архіву

На відео їхні сини ще зовсім маленькі.

Відеозапис зібрала безліч приємних коментарів шанувальників творчої пари.

 

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.