“Як свинка Пеппа “: Орбакайте в перетягнутій рожевій сукні представила свій новий бізнес

Крістіна Орбакайте - співачка, яку вже багато хто знає і любить. Однак зараз вона вирішила спробувати себе в бізнесі.

Слід зазначити, що з бізнесом в їхній родині не все так просто. Наприклад, Алла Борисівна неодноразово намагалася придумати собі супутній джерело доходу, відкриваючи якусь компанію. Під її керівництвом створювалася і школа мистецтв для обдарованих дітей, і власні чіпси, і бренд взуття. Однак життя показало – артист повинен бути на своєму місці.

Практично всі підприємства під керівництвом Алли Борисівни закривалися через банкрутство. Тому зараз Примадонна з цим зав’язала – її влаштовує пасивний дохід від її ж імені.

Але ось Крістіна Орбакайте не збирається опускати руки – вона справила власну лінійку духів і представила її напередодні.

 "Христина

Крістіна Орбакайте представила свої нові парфуми
Крістіна Орбакайте представила свої нові парфуми
Крістіна Орбакайте представила свої нові парфуми
Крістіна Орбакайте представила свої нові парфуми
Крістіна Орбакайте представила свої нові парфуми
Крістіна Орбакайте представила свої нові парфуми

“Ми це зробили! Вчора відбулася грандіозна презентація нашого нового проекту для РІВ ГОШ – чудового аромату Kristina. Аромат ідеально відображає мене, мій настрій і, сподіваюся, зачарує і вас! “,

– написала Крістіна Орбакайте в описі під фотографіями з заходу.

Шанувальники відзначили, що наряд Крістіни був не дуже вдалим – рожевий колір і дуже обтягуючий ефект робили Христину схожою на “свинку Пеппі “.

До слова, на заході була і мама Алла Борисівна Пугачова, яка підтримала свою старшу дочку в такий відповідальний і важливий для неї день.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.