Влад Яма розповів, на що йому не вистачає грошей

Кажуть, у багатих свої чудасії. Але кожен хоче жити красиво і виконувати свої мрії.

Танцюрист і телеведучий Влад Яма – затребуваний артист. Його часто запрошують в різні проекти і його дуже люблять глядачі. Він є критиком багатьох танцювальних шоу як для дорослих, так і для дітей, тому його рідко можна зустріти вдома.

В одному зі своїх останніх інтерв’ю танцюрист Влад Яма розповів, на що йому не вистачає грошей

Влад Яма

Як відомо, у Влада і його дружини Ліліани є квартира в Києві. А в київській області у хореографа є будинок, який той використовує як дачу.

Щорічно подружня пара разом зі своїм сином літає в Майамі. Пара Ліліани і Влада зізнається – в Майамі їм дуже подобається. І вони б хотіли мати там свою нерухомість. Однак зараз ця покупка не по кишені родині.

Влад каже, що за будиночок в курортній столиці світу доведеться віддати від 600 до 800 мільйонів доларів, а таких грошей у родини немає.

Телеведучий Слава Дьомін зауважив, що квартири в Майамі коштують значно дешевше – від 100 тисяч доларів.

“За сотку в Майамі? Це Бровари, ти переплутав “,

– з гумором відреагував Влад Яма.

Влад Яма з сином і дружиною
Влад Яма з сином і дружиною

Нагадаємо, Влад Яма є почесним членом журі хореографічного шоу “Танці з зірками “. Хоча в самому першому сезоні був його учасником. Це в ті роки у всіх ЗМІ ходили чутки про те, що між Владом Ямою і Наталею Могилевською є роман.

З тих пір пройшло багато часу, а Наталя і Влад досі згадують ті новини з гумором і підтверджують, що дружба між чоловіком і жінкою є, і вона може бути дуже міцною.

Схожі статті

Тепер доводиться готувати постійно: змішала варений буряк з цими продуктами і вийшов найсмачніший салат

З-поміж десятків рецептів бурякових салатів, цей – найсмачніший. Він соковитий, ситний і злегка пікантний. Такий салат не соромно навіть поставити на святковий стіл.

За цим рецептом глазур на паски роблю вже 30 років. Не липне і не кришиться: найкращий варіант з усіх

Весняне свято Пасхи вже на носі, а це означає, що кожна господиня шукає рецепт ідеальної паски та глазурі до неї. Пропоную спробувати рецепт глазурі, яка не буде осипатися та липнути до рук.

“Наливні” пиріжки без ліпки: найпростіший рецепт без заморочок. Руки чисті, і ще й гора смакоти на столі

Якщо скуштувати домашніх пиріжечків хочеться, а місити тісто та ліпити вироби – ні, то є вихід: зробити наливні пиріжки. Вмочати руки в тісто не доведеться, а на смак вони не відрізнятимуться.