Кращі кліпи Ані Лорак: мурашки по шкірі

Співачка Ані Лорак - майстер своєї справи. Її композиції - це суміш любові, естетики і справжнього таланту, який артистка плекає і розвиває кожен день.

Сама Лорак в своєму недавньому інтерв’ю сказала, що її музика – це пташка, яка не бачить меж. Це дійсно так, адже Лорак творить для шанувальників з декількох країн.

Ані Лорак – бачила | ПРЕМ’ЄРА КЛІПА 2021

Нещодавно Лорак випустила першу пісню українською мовою за останні роки. Звичайно, деякі її за це засудили, але знайшлося багато тих, хто підтримав.

Кліп і пісня говорять про одне – нехай Лорак 7 років і не співала українською, рідна мова вона все таки не забула.

Ані Лорак – Наполовину (прем’єра кліпу 2021)

Дана композиція побачила світ в лютому цього року і за кілька днів стала справжнім хітом радіостанцій. А ще – її дуже люблять в клубах і на дівочих-вечорах. Дуже чуттєво, правда?

Ані Лорак – Повільно

Цьому кліпу і цій пісні вже дуже багато років. Але завдяки тому, що Лорак люблять і шанують, пісня популярна до цих пір. Ось вона – друга Алла Пугачова, зірка, яка популярна і буде залишатися популярною.

Ані Лорак – Роздягнена (прем’єра кліпу 2021)

Заради цього кліпу Лорак довелося відлетіти на Мальдіви. Правда, дискомфорту від цього зірка не відчула. Навпаки – розслабилася і дуже надихнулася.

А ось ще кілька цікавих композицій з класними кліпами в стилі Ані Лорак.

Ані Лорак – Стримай моє серце

Ані Лорак – Ми порушуємо

Ані Лорак – Обійми мене

Відзначимо, зараз Ані Лорак живе в Росії. Однак працювати вона стала і в Україні. Нещодавно у неї відбулося кілька виступів в одеських клубах. Це були перші публічні заходи тут після того, як Лорак поїхала з України сім років тому.

Судячи з публіці, її тут не забули.

Схожі статті

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!