Племінниця Ротару презентувала перший альбом після відходу зі сцени

У Софії Ротару досить творча родина. Знаменита артистка всім з дитинства прищеплює любов до творчості.

У неї є племінниця, яка співає. Її псевдонім – Sonya Kay. Голос Сонею Кей передався від іменитої родички, тому вокалом вона вражає з перших нот, проте співає на сучасний мотив.

Нещодавно Sonya Kay заявила, що вирішила повернутися на велику сцену через більше ніж рік паузи.

8 жовтня Sonya Kay презентувала міні-альбом “Драйв”, що складається з чотирьох пісень

 "Sonya

Повідомляється, що останні шість місяців Соня активно працювала над новим альбомом. І він повинен виявитися рейтинговим. Якщо це буде так, тоді Соня Кей активно займеться просуванням своєї сольної кар’єри. Ще б пак, адже відгуки від вдячної публіки дуже мотивують.

Відзначимо, що справжнє ім’я артистам Sonya Kay – Соня Хлябич. Вона дочка сестри української співачки Софії Ротару Лідії.

У Ротару є ще одна тезка – це її внучка Соня Євдокименко. Дівчинка вже пробувала співати і у неї прекрасно вийшло. Однак вирішила не пов’язувати своє життя з великою сценою, а займатися моделінгом. Для цього молода внучка Ротару відправилася в США, де зустріла свого коханого – бізнесмена, який дуже сподобався сім’ї української співачки.

 "Sonya

Також додамо, що Софія Ротару не припиняє кар’єру співачки, виступає на корпоративних заходах як в Росії, так і в Україні. Однак цінник на її виступ цілком відповідає рівню артистки і далеко не всі можуть дозволити собі такий виступ.

 

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.