Пропали мільйони і нерухомість: екс-дружина і пасинок борються за спадок Армена Джигарханяна (відео)

Відомого актора Армена Джигарханяна Герасимчука в листопаді 2020 року. Вже пройшов майже рік з моменту його смерті, а суперечки за спадщину так і не вирішені.

З сполучених штатів Америки прилетів його син і оселився в Москві. Очевидною причиною прильоту є бажання отримати золоті гори, які нібито заробив його батько під час своєї блискучої кар’єри. Але по факту від золотих гір залишилася одна маленька квартирка в елітному котеджному селищі Підмосков’я. Куди все поділося і чому в шахрайстві звинувачують колишню дружину кіноактора?

Армен Джигарханян помер 14 листопада 2020 року в віці 85 років. Причиною смерті стали загострилися хронічні захворювання.

Єдиним спадкоємцем народного артиста СРСР Армена Джигарханяна, згідно із заповітом, є його прийомний син Степан. Повідомляється, що кіноактор складав заповіт, в якому згадував свою нині колишню дружину Віталіну Цимбалюк-Романовська, однак пізніше його скасував.

Слід зазначити, що за життя Армен Борисович і Степан спілкувалися не дуже добре. Особливо в останні роки. Все пов’язано з тим, що Степан нібито надмірно захоплюється азартними іграми, а Джигарханян старший категорично не схвалював цієї справи.

Раніше Степан жив в США в великому орендованому будинку. Сім’ї у нього немає, проте подейкують, що є швидкоплинні закоханості.

На час хвороби батька він регулярно прилітав до Москви, щоб його підтримати. Однак друзі покійного артиста заявили – міг би і більше часу проводити з батьком.

Степан Джигарханян же пояснює – не міг переїхати в Москву за життя свого вітчима, бо нерухомість в США і бізнес там потрібно було якось утримувати, а залишити було ні на кого – сім’ї там немає.

Зараз Степан Джигарханян приїхав боротися за спадок, проте його, як виявилося, вже і немає. Єдине, що залишилося після життя у актора, це маленька однокімнатна квартира. Куди ж все зникло?

Степан Джигарханян виставив пост, що він не може вителеть в Росію на похорон
Степан Джигарханян виставив пост, що він не може вителеть в Росію на похорон

Колишня дружина Армена Джигарханяна Віталіна Цимбалюк-Романовська відповіла на питання, хто все-таки заволодів спадщиною зірки радянського кінематографа.

У відвертій розмові з журналістом Дмитром Гордоном піаністка зізналася, що нічого не отримала після смерті екс-дружина, а покладена їй нерухомість таємничим чином зникла.

Армен Джигарханян і Віталіна Цимбалюк-Романовська
Армен Джигарханян і Віталіна Цимбалюк-Романовська

Цимбалюк-Романовська тонко натякає, що квартиру вчасно встиг прибрати до рук пасинок актора.

А як ви вважаєте, хто насправді присвоїв скромний спадок Джигарханяна у вигляді одинички в Підмосков’ї – пасинок – азартний гравець, або колишня дружина, яку вже звинувачували в шахрайстві?

Популярне

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.

Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.