Маленька дівчинка переспівала великого Висоцького. Їй всього 9 років (відео)

Володимир Висоцький - в своєму час був музичним маестро. Його любили і йому поклонялися.

Висоцький – з тих артистів, чиї пісні через роки співають. І ким через довгі роки захоплюються. Кілька поколінь пострадянських країн точно знають і будуть пам’ятати хто це такий і будуть переспівувати його пісні.

Нещодавно в мережі почали активно обговорювати відео, на якому дев’ятирічна дівчинка переспівує великого музиканта. У коментарях численні глядачі відзначають, що вона це зробила дуже захоплююче і професійно.

Дев’ятирічна дівчинка переспівала пісню “Срібні струни “

 

Ось що пишуть в коментарях під відеозаписом.

“Я теж ходжу на фортепіано і знаю що б такого домогтися потрібно дуже старатися. Розумничка! Це крок в новий стиль в порівнянні з твоїми попередніми піснями “, “Крокуй сміливо! Виросла так. Пам’ятаю натрапила на твою відео, коли ти була такий малятком. А зараз така зайка Хочу зазначити що якість відео покращився! Ти чудово співаєш і граєш! “, ” у тебе дуже більше майбутнє! “, – пишуть глядачі в Інтернеті.

Нагадаємо, що Володимир Висоцький – поет, кіноактор, театральний актор, який жив і розвивався за радянських часів. За своє життя він домігся безлічі висот, але одна з найважливіших – це те, що мільйони людей визнавали його своїм кумиром, а на концертах завжди був аншлаг. Висоцький практично всі пісні писав собі сам, і всі вони були наповнені його енергетикою, особистим посилом, почуттями і переживаннями. Не стало артиста в 1980 році.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.