“Ура!”: Пугачова привітала Юлію Пересільд з вдалим поверненням на Землю

Актриса Юлія Пересільд в складі екіпажу "СОЮЗ МС-18 " повернулася на Землю.

Члени екіпажу корабля “Союз МС-18 ” – актриса Юлія Пересільд і режисер Клим Шипенко – під керівництвом космонавта Олега Новицького вдало повернулися на Землю.

Відзначимо, що Юлія Сергіївна Пересільд – це знаменита російська актриса театру і кіно. Вона має гучний статус – Заслужена артистка Російської Федерації. На даний момент працює в театрі, тісно пов’язана з важливими політичними подіями.

За тим, як цей корабель повернеться планету Земля, стежила пильно вся країна. До такої важливої події приєдналися і зірки світового і всеросійського рівня. Наприклад, Алла Пугачова висловила Юлії свої слова підтримки привітала її в коментарі до публікації в соціальній мережі Інстаграм.

А ще Примадонна опублікувала фотографію актриси у себе в профілі.

Нагадаємо, Алла Борисівна Пугачова – російська співачка, яка хоч і не виступає, але моніторить всі, що відбувається на сцені і в сфері шоу-бізнесу. Тому не змогла пройти повз такого найважливішого події.

До слова, її чоловік Максим Галкін опублікував вранці 17 жовтня відео, на якому їх спільний син Гарік читає реп. Композицію в такому музичному стилі Гарік виконав на честь дня батька.

Популярне

Схожі статті

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".