Тіна Кароль вразила чином в чорному мініплатті

Зірка української сцени Тіна Кароль може без праці похвалитися шикарними формами в неймовірно красивих і дорогих нарядах.

Раніше Кароль орієнтувалася на базові принципи елегантності в нарядах і в образі цілому. А зараз зірка української естради хоче бути максимально справжньою і природною. Саме тому співачка опублікувала фото в маленькій чорній сукні, де на обличчі співачки завдано природний макіяж, а волосся недбало розвиваються.

Тіна Кароль в чорній сукні
Тіна Кароль в чорній сукні

Волосся артистка залишила розпущеним. Легку укладку вона довершила ніжним макіяжем з рожевою помадою. Тепер яскраво-червоною вона фарбується лише в особливих випадках.

“Меланхолійний жовтня подарує нам музику для любові “

– інтригуюче підписала Кароль.

Відзначимо, що незважаючи на свій вік, співачка все ще продовжує одягати відверте міні, демонструвати глибоке декольте і яскраві губи. Тіна Кароль впевнена в тому, що з роками жінка стає красивішим, тому не варто приховувати її природну красу.

Нагадаємо, нещодавно Тіна Кароль потрапила в скандал з телеканалом 1 + 1. Вона відмовилася від участі в деяких проектах, наприклад, “Танці з зірками ” і “Голос країни “. Ходять чутки, що у артистки загорівся скандал через те, що їй не віддали перемогу в останньому сезоні “Голосу країни “.

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.