Співачки, які не вміють співати: на їхні концерти краще не ходити

Іноді для того, щоб стати зіркою естради вокальні дані не потрібні. Учасниці цієї добірки доводять, що іноді для отримання слави не завжди обов'язково мати талант, а допоможуть гроші, знайомі або просто щасливий випадок.

Крістіна Орбакайте

Кристина Орбакайте
Крістіна Орбакайте

Дочка справжньої королеви російської естради Алли Пугачової Крістіна Орбакайте ще з юних років почала займатися музикою і вокалом. Але природа не обдарувала її таким талантом, як маму.

Дівчинка наполегливо працювала над собою, а впливові батьки всіляко її підтримували. Копітка робота дала свої плоди — Крістіна все ж змогла виконати кілька відомих хітів. Але успіху мами вона навряд коли-небудь доб’ється.

Наталія Іонова-Чистякова (Глюкоза)

Наталья Ионова-Чистякова
Наталія Іонова-Чистякова

Навряд чи хтось сперечатиметься з тим, що Наталя — красива і ефектна дівчина. А ось її співочий талант викликає ряд питань.

Свою кар’єру артистка починала під псевдонімом “Глюкоза”. Цей проект представляв собою намальовану дівчину, яка співала голосом, який піддавався спеціальній комп’ютерній обробці. Але на концертах від імені Глюкози виступала саме Наталя. Правда робила вона це виключно під оброблену фонограму.

Одного разу, на одному з концертів, співачку підвела апаратура і записана пісня відключилася. Наталя продовжила співати наживо, але її вокал більше нагадував грубий шепіт.

Сольна кар’єра артистки теж особливо не задалася. Вона випустила кілька пісень і навіть збирає свою аудиторію на концертах, але видатною співачкою її назвати важко.

Віра Брежнєва

Вера Брежнева
Віра Брежнєва

Віра Брежнєва — прекрасний приклад того, як хороший продюсер приносить успіх артистові. Особливо, якщо цей продюсер — твій чоловік.

У “ВІА ГРІ” Віра завжди була ефектною солісткою, але відсутність особливих вокальних даних приховувала за непоганими голосами інших учасниць. При цьому її зовнішність чудово підходила під концепцію колективу.

Пішовши в сольне плавання, Вірі вдалося виконати кілька пісень, які полюбилися слухачеві. Але фанати Брежнєвої, які були на її концертах, в один голос твердять, що артистка абсолютно не вміє співати. Більш того, Віра не завжди навіть шепоче в музику. Живі виступи артистки завжди рятує бек-вокал з кількох людей.

Алсу

Алсу
Алсу

Впливовий батько допоміг дівчині потрапити в світ естради та шоу-бізнесу. Але при цьому особливими вокальними даними вона ніколи не відрізнялася.

Не дивлячись на це, Алсу навіть була представницею Росії на головному співочому конкурсі Європи “Євробачення ” у 2000 році, де посіла друге місце.

Багато музичних критиків пояснюють це тим, що співачка хоч і не відрізняється красивим і високим голос, але має хоча б непоганий музичний слух. До того ж, їй підібрали правильну пісню, для якої не потрібен був широкий діапазон голосу.

Анна Семенович

Анна Семенович
Анна Семенович

Знаменитою Анну зробив явно не її вокальний талант, а особливості фігури.

Екс-солістка групи “Блестящие” після того, як пішла з колективу, намагалася будувати сольну кар’єру. Але мало хто зможе згадати хоча б одну пісню Семенович.

Анна зняла кілька кліпів і періодично виступає, але це вона робить швидше для своєї душі. Адже співати співати Семенович точно не вміє.

 

Схожі статті

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.