Аліна Кабаєва – що відомо про її дітей, скільки їх і чому спортсменка не показується на людях: усі подробиці

За даними російських ЗМІ Аліна Кабаєва, відома ексгімнастка, ймовірно, подруга кремлівського лідера, знаходиться в так званій "золотій клітці".

Знаменитою вона стала у 12 років, коли багаторазово вигравала на чемпіонатах росії та Європи.
Завершивши спортивну кар’єру 2005 року, Кабаєва зайнялася політикою, стала депутатом російської держдуми.

З 2007 року Кабаєва Аліна працює депутатом російської Думи
З 2007 року Кабаєва Аліна працює депутатом російської Думи

У цей час вона познайомилася з керівником росії, отримавши з його рук орден.

Аліна Кабаєва (праворуч)

Незабаром колишня гімнастка народила сина, у ЗМІ публікуються порівняльні дитячі фото кремлівського лідера та сина Кабаєвої, в яких простежується сильна схожість.

Аліна Кабаєва (по центру фото)

Вже у 2008 році з’являються чутки про таємне вінчання Кабаєвої з президентом Росії. Відомо, що з дружиною Людмилою він не був повінчаний, розлучилися вони у 2013 році.

Надалі Аліна Кабаєва народила ще дітей, точної інформації, скільки ексспортсменки дітей, немає. За одними даними, четверо, за іншими п’ятеро. Коментуючи фотографії, на яких вона знята з дітьми, Кабаєва каже, що вони припадають їй племінниками. Водночас її сестра ніколи не засвітилася вагітною, а ось сама депутат держдуми регулярно пропадала з роботи, коли мають з’явитися на світ її звані племінники.
З того часу спортсменку практично не бачать на людях, відомі провидці впевнені, що Аліну Кабаєву примусово тримають у “золотій клітці”.

Аліна Кабаєва та Володимир Путін
Аліна Кабаєва (ліворуч)

Західні ЗМІ нещодавно опублікували сенсаційні статті, в яких інформують, що 39-річна Аліна Кабаєва знову вагітна. І ця новина дуже засмутила лідера росії, який перед святкуванням 9 травня виглядав стурбованим і пригніченим, переживаючи, що свято параду буде зіпсоване.

За чутками зі ЗМІ, 69-річний керівник кремля більше не хоче мати дітей, крім того, ходять чутки, що Аліна Кабаєва вагітна від іншого чоловіка.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.