35-річний Еллерт з “Холостячки” здивував шанувальників новою стрижкою та відшив критиків: “Не розповідайте мені, що…”

Олександр Еллерт на своїй сторінці в Інстаграм опублікував знімок у новому іміджі та підписав його фразою, яка виражає саме те, що його зараз хвилює.

Популярний комік попросив передплатників та всіх, хто переглядає його історію, не вказувати йому та решті українців, якою мовою вони мають говорити.
Олександр Еллерт довгий час був автором “Студії Квартал – 95”, але вже протягом пів року перебуває у творчій відпустці. В інтерв’ю на YouTube-каналі для радіо “Люкс ФМ”, сценарист зізнався, що йому дуже захотілося свободи, вийти за рамки, які ставлять для авторів, трохи відпочити.

Без роботи творча людина не може залишатися, тому вона займається проведенням різноманітних заходів та рекламою у соціальних мережах.
Гуморист відомий також участю у популярній телевізійній передачі “Холостячка”. Програма виходить на каналі СТБ в Україні, у першому сезоні переможцем став Олександр. У нього почалися романтичні стосунки з героїнею проєктe, актрисою Ксенією Мішиною.

Після завершення шоу молоді люди якийсь час зустрічалися, але незабаром розлучилися.
Олександр не дуже часто тішить шанувальників постами в Instagram, і остання публікація викликала багато емоцій у передплатників.

На фотографії переможець шоу “Холостячка” постав у зовсім іншому іміджі, волосся стало набагато коротшим, стрижка майже “під нуль”. За модними дзеркальними окулярами не видно очей артиста, що на задньому фоні сяє блакитне небо.
Компліментів від шанувальниць написано безліч, але є і критика за пост російською мовою.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.