32-річний Макс Барських остаточно вирішив відмовитися від сценічного псевдоніма: “Моє справжнє ім’я – Микола”

Макс Барських не перестає дивувати шанувальників: тепер він ділиться несподіваними планами відмовитися від псевдоніма, який приніс йому широку популярність

Подальшу кар’єру популярний український співак має намір будувати як Микола Бортник – це справжнє ім’я артиста.
Псевдонім Барських він вигадав, коли брав участь у другому сезоні розважального музичного шоу “Фабрика зірок”.
Співак, який тільки починав розвиватися, думав, що його ім’я не яскраве і таке, що складно запам’ятовується.

Макс Барських
Макс Барських

Тепер відомий вокаліст змінив думку. Про це він розповів на конференції MusicCon, що проводиться в Америці у рамках проєкту Billboard Music Awards-2022.
Відео ролик із Лос-Анжелеса із цією заявою опубліковано на YouTube. Виконавець говорить про те, що багато думає про відмову від псевдоніма і, ймовірно, незабаром так і зробить.

В Америку український співак приїхав із певною метою: повідати світовій громадськості справжню правду про події, що відбуваються в Україні зараз.
Музикант на престижному заході розповідає про те, що кожної миті цінне для українців, що постійно гинуть люди через вторгнення російських окупантів, вони борються за наближення свободи та миру в країні.

Макс Барських родом з Херсона, творча людина не залишилася осторонь і записалася до лав української армії, щоб захищати рідну землю зі зброєю в руках.
Виконавець продовжує у вільний час займатися творчістю, в Америці він зробив анонс нового синглу з назвою “Жди меня”. Пісня присвячена людям, що знаходяться далеко від рідного дому та близьких. Реліз заплановано 29 травня.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.