40-річна Віра Брежнєва здивувала шанувальників: самостійно завантажує фури гуманітаркою для українців у Польщі

У перші дні вторгнення російських окупантів в Україну співачка Віра Брежнєва підтримує український народ, публічно засуджує дії влади росії

Артистка народилася у місті Кам’янське. Кар’єру артистка тривалий час будувала в росії, там же жила.
Незабаром після подій 24 лютого 2022 вона покинула росії та переїхала жити в Італію. Віра тоді з гіркотою розповідала, як чоловік із дочкою ховалися у притулку від обстрілу російських окупантів. Де нині перебуває сім’я співачки, невідомо.

Віра активно займається волонтерською діяльністю у центрах, організованих для допомоги біженцям.
Нещодавно співачка прилетіла до Польщі для допомоги з гуманітарними вантажами, які надсилаються в Україну.
У соціальній мережі Віра опублікувала фотографію, на якій вона зобразила напис на рекламному щиті у Варшаві “МИ З ВАМИ”. Фоном напису служить жовте пшеничне поле під Синє небо. Віра в посту подякувала Польщі за підтримку та нескінченну гостинність.

Віра Брежнєва завантажує гуманітарку

Наступна публікація в Інстаграмі сторіс Брежнєвої показує, що знаменитість самостійно розвантажує вантажні машини з гуманітарним вантажем, застосовуючи спеціальне обладнання.
Зірка одягнена в робочий одяг, а зверху на ній спеціальний жилет яскравого кольору для забезпечення безпеки.

Віра Брежнєва завантажує гуманітарку

Співачка каже, що у центрі мало волонтерів, більшість із них жінки, яким доводиться самим виконувати чоловічу роботу. Артистка в мікроблозі пише, що її ранок почався з рокли, це невеликий навантажувач, за допомогою якого транспортуються величезні коробки, розташовані на піддонах.

Крім того, Віра говорить про те, що у волонтерський центр потрібні не лише помічники для розвантаження машин, потрібні продукти та автомобілі.

Схожі статті

Страва, яка ще жодного разу не залишалася у нас “на завтра”: м’ясо з картопляним пюре в духовці. Без метушні

Запечене м'ясо з картопляним пюре – це гарантовано вдала страва, яка порадує своїм смаком, ароматом і відмінним поєднанням м'яса з картоплею під апетитною скоринкою.

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.