Федір Добронравов став безробітним

Зірка серіалу "Свати" через світову пандемію позбувся усіх своїх проектів і сидить вдома абсолютно без роботи.

Для людей творчих професій режим карантину, як і для багатьох інших, обернувся кризою і безробіттям.

Зірка серіалу “Свати”, справжній улюбленець глядачів Федір Добронравов у відвертому інтерв’ю зізнався, що теж залишився без роботи і сидить зараз вдома з сім’єю на самоізоляції.

Актор поділився, що усі його проекти на даний момент заморожені. Але він не втрачає бадьорості духу. За словами Добронравова, ситуацію у світі можна порівняти з нещасним випадком, який не можна ні передбачити, ні обговорювати.

Через всесвітній карантин довелося призупинити і головний проект Федора на сьогодні — зйомки 7-го сезону серіалу “Свати”. Планувалося, що робота над створенням нових серій буде відновлено на початку липня. Але поки що про це точно ніхто не говорить, адже режим самоізоляції можуть продовжити.

Федор Добронравов в сериале "Сваты"
Федір Добронравов у серіалі “Свати”

Сам же актор зізнався, що це найважчий період у його житті, і він вперше стикається з подібним. Навіть у суворі кризові 90-ті у нього була робота в театрі “Сатирикон”. Тоді всі актори отримували копійки і працювали на одному тільки ентузіазмі. На жаль, у сучасній ситуації у людей і зовсім немає можливості відвідувати будь-які громадські місця, у тому числі і театри.

Але Добронравов все одно радий тому, що він живий і здоровий — а все інше з часом обов’язково налагодиться.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.