43-річна Ані Лорак вперше розповіла головний секрет свого життя: “Хочу гідне життя”

Відома українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк) всього в житті досягла сама завдяки своєму таланту та працьовитості. А ось нелюбов до Батьківщини вона придбала завдяки наївності.

Сьогодні ми говоримо не про те, як Лорак переїхала жити до РФ, а про головний секрет її життя. В інтерв’ю співачки ведучему Борису Корчевникову численна аудиторія програми «Доля людини» почула головний секрет життя Ані Лорак, який вона сформулювала сама.

Цей секрет – кредо її життя, і він звучить так: «Завжди залишатися собою і слухати своє серце». А залишатися собою у жорстокому світі шоу-бізнесу часто непосильне завдання. Тендітна Ані Лорак успішно з цим завданням справляється. У важкі періоди життя їй допомагає творчість – Ані пише пісні, які згодом виконує на сцені. У неї свій шлях, з якого вона не може зійти. Прожити гідне життя вона обіцяла в дитинстві своєму старшому братові, який загинув в Афганістані.

Головний секрет у житті Ані Лорак вперше був сформульований у вищезазначеній програмі. Але говорила про це співачка у своїх інтерв’ю і раніше. Попадалися на її життєвому шляху люди, які намагалися зробити її кимось іншим. Це відбувалося і в особистому житті, і в громадському. Так співачка пішла у нікуди від свого першого продюсера, коли зрозуміла, що це не її шлях. Трохи пізніше обірвала всі зв’язки зі своїм коханим чоловіком, коли він хотів зробити з неї дівчинку для побачень, а весь душевний біль вилив у своїх піснях.

У програмі «Відверто з Машею Єфросініною» («Відверто з Машею Єфросініною») співачка розповіла, як після її участі у пісенному конкурсі «Євробачення» одна з політичних сил намагалася залучити її до співпраці. Звісно, Ані Лорак відмовилася. По-перше, політика – не її справа. А по-друге, вона робить лише те, у що вірить.

В інтерв’ю Дмитру Гордону у 2012 році на YouTube каналі «В гостях у Дмитра Гордона» Ані Лорак сказала, що могла б досягти успіху значно раніше, якби погоджувалася на численні привабливі пропозиції. Не називаючи прізвище, у цьому інтерв’ю співачка підтвердила, що один із найвизначніших політиків України під виглядом підтримки талановитої артистки від держави презентував їй квартиру. Кароліна навіть якийсь час у цій квартирі жила. Але коли вона не захотіла проявити прихильність до дарувальника, він забрав цю квартиру. І це був не єдиний випадок у її житті.

В інтерв’ю Маші Єфросиніної Ані Лорак сказала, що обрала свій шлях і хоче цей шлях пройти. Щоправда, ми вже не впевнені, що Лорак проходить гідний шлях, як обіцяла братові в Афганістані.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.