Аїда Ніколайчук розповіла правду про двох таємних чоловіків та роботу на Х-факторі

Співачка Аїда Ніколайчук, володарка голосу унікального тембру та чистого звучання, не здобула б широкої популярності, якби не взяла участь у вокальному шоу «Х-фактор».

Її голос звучав так незвично, що під час першого виходу на сцену судді шоу запідозрили її у використанні фонограми. Аїда виконала ту ж пісню а-капела і зачарувала суддів.

Співачка брала участь у 2-му сезоні вокального шоу у 2012 році та у 3-му сезоні у 2013 році. У 2-му сезоні виконавиця не дійшла до фіналу, а наступного року стала переможницею 3-го сезону телевізійного шоу.

У тому ж 2013 Аїда почала співпрацювати з Sony Musik, компанією звукозапису світового значення. Цього ж року відбувся перший сольний концерт вокалістки, вийшли два її кліпи та перший альбом. 2014-го у 2015-му роках з’явилися нові пісні у виконанні володарки «кришталевого» голосу. У 2016 році Аїда хотіла представляти Україну на пісенному конкурсі Євробачення, але не пройшла національний відбір.

У 2016 році переможниця вокального шоу вийшла заміж вдруге за Микиту Подольського, який був професійним мотогонщиком. Микита проживав у Мінську і був молодший за дружину на 12 років. Заміжня на деякий час співачка взяла творчу паузу. Через п’ять років «ілюзії щастя» Аїда подала на розлучення із чоловіком і поїхала до Японії.

Аїду запросили до Токіо взяти участь у музичному шоу «Моцарт» на телебаченні, в якому співачка співала японською мовою і стала переможницею вокального змагання. Усі витрати за участь у шоу взяла на себе японська сторона.

А розпочиналася біографія Аїди Ніколайчук в Одесі. Майбутня співачка народилася у цьому місті у 1982 році. Дівчинка завжди любила співати, була солісткою в хорі, брала участь у різноманітних музичних заходах. Але вона вважала співи своїм хобі, і ніколи не думала, що спів може стати головною справою її життя. Аїда також любила шити та вигадувати нові моделі одягу. Тому вона пішла навчатись у швейне училище. Під час навчання дівчина підробляла в одеській музичній хіп-хоп групі бек-вокалісткою.

У 2002 році майбутня артистка вийшла вперше заміж і народила сина. На момент участі у «Х-факторі» молода жінка працювала у магазині касиром.

На пісенному конкурсі творчим наставником вокалістки був Ігор Кондратюк. У свій час ходили чутки, що Аїда Ніколайчук та Ігор Кондратюк пов’язані таємними романтичними стосунками. Але ці чутки нічим не підтвердились. До того ж, артистка збиралася заміж за звукорежисером проекту, а трохи пізніше вона почала зустрічатися зі своїм майбутнім другим чоловіком.

Нині співачка живе у Києві із сином. У Аїди Ніколайчук розпочався новий період у творчості. Має свою команду і всі разом вони готують до виходу новий альбом вокалістки.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.