“Змінила свою думку”: Злата Огнєвіч звернулася до переможця Холостячки Андрія Задворного, який її покинув

Відома українська співачка та головна героїня 2 сезону романтичного шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч у своєму новому інтерв'ю звернулася до колишнього коханого Андрія Задворного.

Історія Злати Огнєвіч як Холостячки мала сумний кінець. Вибравши у фіналі проєкта Андрія Задворного, співачка була надзвичайно щаслива, проте зробила помилку. Вже за півтора місяці стосунків чоловік покинув артистку, пояснивши своє рішення тим, що розлюбив.

Злата Огневич звернулася до переможця Холостячки Андрія Задворного
Злата Огнєвіч звернулася до переможця Холостячки Андрія Задворного

Телеглядачі одразу пророкували Златі таку долю, оскільки не бачили в Андрієві того самого. Фаворитом багатьох був другий фіналіст – Дмитро Шевченко, він не зміг стримати сліз, почувши відмову співачки. Незважаючи на те, що її стосунки із Задворним не склалися, не зійшлася вона після розставання з ним і з Дімою. Може, тому що він на той момент уже обзавівся новою дівчиною, а може, почуття Огнєвіч до нього були не такі сильні.

Злата Огневич
Злата Огнєвіч звернулася до переможця Холостячки Андрія Задворного

Нещодавно зі Златою поспілкувався радіоведучий Слава Дьомін , який поцікавився у неї, чи не стала війна причиною відпустити всі образи минулого і, можливо, відновити спілкування з Андрієм. Екс-холостячка відповіла максимально відверто:

Я ходила на психотерапію, і мені вона дуже допомогла на той час. Я дуже багато чого переосмислила, прожила і пережила. І я Андрію сьогодні від щирого серця бажаю тільки всього найкращого. Щодо його вчинку як чоловіка, я не змінила свою думку – це було дивно і негідно на той момент. Ось. Але я йому бажаю миру, здоров’я, щоб у його сім’ї, у його дитини все було добре, щоб він зустрів ту дівчину, з якою він буде на одній хвилі, щоб зустрів кохання. Зараз я можу вже говорити про те, що так, я щиро бажаю йому щастя, але крихта суму в мені ще залишилася. Ось і все, що я можу з цього приводу сказати.

Схожі статті

Услід за Лілією Ребрик вирішила стати мамою й Злата Огнєвіч: комбінезон більше не приховує округлий животик

Після кількох невдалих спроб побудувати сімейне гніздечко, Злата Огнєвіч, схоже, змирилася з самотністю. Та раптом на концерті у 38-річної співачки помітили чималий животик.

“Надто став сентиментальним”: Віталій Козловський поділився емоціями від першого слова свого маленького сина

Віталій Козловський поділився чудовою новиною: його син сказав перше слово. Співак показав світлину, на якій зображені ніжки малюка в батьківських долонях.

З такою начинкою жодного млинця не залишиться. Готую подвійну порцію, а можна і потрійну: не набридають

Здається, що млинці - це проста і знайома страва, яка вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриває млинці по-новому. Ці млинцеві мішечки ви полюбите з першої спроби.