З’явилися повідомлення про розлучення Брежнєвої та Меладзе: “Віа Гра не допомогла”

У Мережі вже кілька років обговорюють розлучення української співачки Віри Брежнєвої та продюсера грузинського походження Костянтина Меладзе. Розлучення відбулося?

Брежнєва та Меладзе не з’являються разом на людях, і дуже давно. Нещодавно, у середині червня, Костянтин Шотаєвич Меладзе перевіз із Києва до Італії, колишню дружину з дітьми. ЗМІ пишуть, що зараз в італійському будинку Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе української співачки не спостерігається. Продюсер живе із колишньою.

Крім того, Віра Брежнєва, як відомо, вкрала Костянтина з родини, у неї ніколи не було теплих дружніх стосунків із екс-дружиною Меладзе. Ще з часів гурту “Віа Гра”, де виступала Брежнєва, ходили чутки про роман співачки-продюсера, перша дружина Кості набралася сміливості та запитала білявку про роман із одруженим, вона зробила круглі очі, і все заперечувала. Кінець цієї брехні в квадраті ми вже знаємо – багаторічне кохання, яке переросло в офіційний шлюб.

Атмосфера в сім’ї Костянтина Шотаєвича, якщо вірити чуткам, зараз може бути надто напруженою ще й з іншої причини. Віра Брежнєва яро підтримує Україну, їздить до волонтерських штабів, допомагає жінкам та дітям, Меладзе теж проти війни, яку розв’язала Росія, але він не хоче сильно голосно висловлюватись у пресі, щоб не втратити роботу (а отже й гроші) на всіх фронтах. Зараз у зіркової сім’ї майже немає роботи, саме тому старій та новій родині Меладзе доводиться тулитися разом.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!