Пішла з життя зірка фільму “А зорі тут тихі” Алла еіщерякова

Актрисі було 77 років. Сумну новину повідомили на офіційному сайті Союзу кінематографістів Росії. Причини смерті поки що тримають у таємниці.

14 травня на офіційному сайті Союзу кінематографістів Росії з’явилося повідомлення про сумну новини — 11 травня померла актриса, зірка фільму “А зорі тут тихі” Алла Мещерякова. Причини смерті поки що залишаються невідомими. Рідні артистки також поки що не виступали з офіційними коментарями або заявами.

На рахунку Алли Дмитрівни більше 80 ролей в кіно, в таких картинах як “А зорі тут тихі”, “Серце друга”, “Вальс”, “Ксенія улюблена дружина Федора” та інші.

Алла Мещерякова
Алла Мещерякова

Театральній діяльності артистка віддала понад 55 років. Вона служила в Центрі театру і кіно в Росії. Вона також брала участь у роботі над багатосерійними фільмами — глядачі могли побачити її, наприклад, в популярному серіалі початку нульових “Бригада”. Мещерякова зіграла маму одного з культових героїв — Пчоли.

У актриси залишився чоловік, режисер документального кіно Володимир Коновалов, і двоє дітей — син і дочка.

Алла Мещерякова
Алла Мещерякова

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.