Виставу закінчено: Поліна Гагаріна пішла від чоловіка. Що відомо про причини розлучення?

Російська співачка Поліна Гагаріна вже кілька місяців не живе зі своїм законним чоловіком. Близьке оточення артистки підтвердило, що пара готується до офіційного розлучення.

33-річна співачка Поліна Гагаріна по праву вважається однією з найсильніших вокалісток російського шоу-бізнесу. Її неповторний голос і вокальний діапазон просто закохує в себе навіть найбільш вимогливого слухача.

Крім того, Поліна — приваблива і ефектна дівчина. За останні кілька років вона схудла на 42 кілограми і стала виглядати просто неймовірно. Її часто включають в списки найкрасивіших дівчат Східної Європи.

Тож не дивно, що поряд з такою жінкою мріють опинитися тисячі чоловіків. Але, як показує практика, не завжди особисте життя красунь складається щасливо і успішно.

За плечима у Поліни вже є один невдалий шлюб з актором Петром Кисловим. Офіційні відносини пов’язували пару три роки і подарували колишньому подружжю сина Андрія.

У 2014-тому, через 4 роки після розлучення, Гагаріна знову поставила в паспорті заповітний штамп. На цей раз її обранцем став модний фотограф Дмитро Ісхаков.

Свадьба Полины Гагариной и Дмитрия Исхакова
Весілля Поліни Гагаріної та Дмитра Ісхакова

Дмитро був не тільки чоловіком артистки, але і її діловим партнером. Він займав посаду генерального директора в одній з компаній Поліни з моменту її заснування.

У пари теж народився прекрасна дитина — дівчинка Мія, якій зараз три роки.

Але через 6 років після весілля близьке оточення співачки повідомило, що Поліна і Дмитро готуються до процесу розірвання шлюбу. Як говориться в повідомленні, пара вже кілька місяців не живе разом.

Про причини розлучення поки що ніхто не говорить і вся інформація тримається в таємниці. Однак, ні Дмитро, ні Поліна не спростовують інформацію про розрив відносин. Також відомо, що Дмитра вже звільнили з посади генерального директора.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.