Українка молодше на 30 років: Андрій Макаревич вперше показав таємну дружину (ФОТО)

На початку 2020 року лідер групи "Машина часу" розповів, що таємно одружився. Він планував тримати в таємниці ім'я новоспеченої дружини, але все ж деяка інформація про неї і фото з чоловіком потрапили в мережу.

В ексклюзивному інтерв’ю виданню “Радіо свобода” музикант і артист Андрій Макаревич зізнався, що таємно зіграв своє четверте весілля.

За його словами, він не любить, коли його особисте життя стає інструментом піару, і бажав би, щоб новоспечена кохана залишалася поза його публічною рутиною.

Але все ж ЗМІ вдалося з’ясувати, як виглядає і чим займається загадкова кохана Макаревича.

Андрей Макаревич вместе с женой
Андрій Макаревич разом з дружиною

Ейнат Кляйн — четверта офіційна дружина 66-річного артиста. До речі, при народженні дівчину звали Інна Калиніна. Більшу частину свідомого життя вона прожила в Києві, де закінчила факультет журналістики.

Вона з легкістю вивчила 5 іноземних мов і незабаром переїхала до Ізраїлю, де почала вивчати історію і змінила ім’я. Дівчина багато подорожувала і незабаром відкрила власний бізнес — туристичну фірму. До речі, саме під час однієї з подорожей познайомилося майбутнє подружжя.

Цікаво, що Макаревич старше своєї коханої на 30 років. Але ніяка різниця у віці не може стати на шляху їхнього щастя.

Андрей Макаревич и Эйнат Кляйн
Андрій Макаревич і Ейнат Кляйн

До речі, стати перешкодою для коханих зміг карантин. Пара не встигла з’їхатися до закриття кордонів, тому дівчина залишилася у себе в Ізраїлі, а Андрій Вадимович — в Росії, де працює над новими піснями і кліпами.

Эйнат Кляйн
Ейнат Кляйн

Дівчина ж намагається адаптуватися під нові реалії. Оскільки туристична справа переживає зараз не найкращі свої часи, Ейнат зайнялася продажем елітних вин з міні-виноробень і організовує дегустацію в режимі онлайн.

До речі, любов до цього напою теж зблизила Макаревич і Кляйн, адже музикант — любитель гарного вина. Цікаво, що логотип цього проекту для своєї дружини намалював безпосередньо її чоловік.

Эйнат Кляйн
Ейнат Кляйн

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!