Світлана Тарабарова розповіла, що чекає на другу дитину і показала круглий животик

Співачка Світлана Тарабарова повідомила радісну новину про те, що вони з чоловіком готуються стати батьками вдруге.

Українська співачка Світлана Тарабарова цього літа святкуватиме свій 30 день народження. Вона відома, як колишня солістка групи “Real-O”, сольна виконавиця і як одна з найбільш яскравих рудоволосих українок.

У 2016 році вона вийшла заміж за свого директора Олексія Бондаря, а через два роки після весілля у них народився син.

І ось, в травні 2020-го, артистка поділилася ще однією радісною новиною для їхньої сім’ї — Світлана та Олексій готуються стати батьками вдруге.

Светлана Тарабарова
Світлана Тарабарова

Про своє цікаве положення співачка повідомила на особистій сторінці в мережі Instagram. Щоб розкрити цю новину своїм шанувальникам, Тарабарова організувала красиву фотосесію в чорно-білих тонах.

На знімках майбутня мама позує в купальнику, демонструючи круглий животик. До речі, таким чином дівчина вирішила запустити онлайн-флешмоб “Самая красивая”. Вона закликала всіх вагітних ділитися своїми фотографіями з животиком під відповідним хештегом # самаякрасивая.

Светлана Тарабарова
Світлана Тарабарова

У своєму особистому блозі Світлана також розповіла, що вважає жінку в період вагітності найкрасивішою, не дивлячись на всі складнощі, які дарує цей період.

На кого саме чекає подружжя — на хлопчика чи на дівчинку — поки що не повідомляється.

Популярне

Схожі статті

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?