Фаворитки генія: Еріка Герцег, Віра Брежнєва та інші жінки Костянтина Меладзе

Костянтин Меладзе не просто скромний, він сором'язливий чоловік, при цьому такий характер не заважає йому закохувати в себе найкрасивіших жінок. Хто був його фавориткою на різних етапах життя?

Костянтин Меладзе і Яна Сум

Першою дружиною Меладзе була Яна Сум, вона народила йому двох діточок і була вірною дружиною, поки композитор не зустрів нове кохання. Яна пройшла з Костянтином вогонь і воду, вона допомагала йому на старті кар’єри, була поруч, коли Меладзе збив насмерть дитину. Вона відчувала, що він змінює, що він розлюбив її, але Костя клявся в зворотному. Підступний, проте… Яна Сум – найкращий доказ, що чоловіки йдуть і від красивих жінок.

 ""

Костянтин Меладзе і Віра Брежнєва

Перший чоловік Віри Брежнєвої не відрізнявся яскравою зовнішністю. Кіперман був бізнесменом, у нього зв’язки і гроші, у неї – краса і молодість. Їх не можна було назвати парою з обкладинки, але він не заважав їй працювати, а вона подарувала йому діток. Потім Віра Брежнєва зустріла Костянтина Меладзе і, якщо вірити самій Вірі, закохалася. Законна дружина Костіка – не стіна. Її чоловік – теж не стіна. Вони довго крутили роман за очима, а потім офіційно розлучилися і одружилися в Італії.

 ""

Костянтин Меладзе і Поліна Гагаріна, Еріка Герцег

З цими жінками Костянтина Меладзе пов’язували творчі стосунки. Поліна Гагаріна була його підопічної в сольному проекті, але за чутками, у них був роман. Костя не відчував почуттів, а Поліна любила Меладзе, тому з закінченням інтрижки їм довелося порвати контракт. Еріка Герцег – зовсім інша справа, ЗМІ пишуть, що у неї зараз роман з Костею Меладзе. Співачка була його фавориткою в останньому складі групи ВІА Гра, і вона блондинка, як любить маестро. Підтверджених фактів цим чуткам немає.

Схожі статті

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.