Репер Серьога вкрав власних дітей: екс-дружина шокувала сімейною драмою

Екс-дружина музиканта і співака Серьоги, відомого так само як Поліграф Шарікоф, повідомила, що її колишній чоловік вкрав двох спільних синів і приховує їх від неї.

Екс-дружина репера Серьоги Поліна Ололо шокувала громадськість сімейною драмою. Її колишній чоловік, відомий музикант, викрав двох спільних дітей — синів Марка і Платона — і забороняє їй всіляко спілкуватися з ними. Як повідомила жінка, вона не бачила власних дітей з березня місяця.

Подружжя Сергій і Поліна розлучилися в 2015 році. Музикант переїхав жити до Москви, а його екс-дружина з синами залишилася у Києві, хоча зірковий тато і підтримував зв’язок і приїжджав провідувати дітей.

В один із таких візитів він сказав Поліні, що Марк і Платон повинні жити з ним, на що жінка відповіла різкою відмовою, сказавши, що це буде неправильно. Пізніше у відвертому інтерв’ю Ололо уточнила, що хлопчики і самі були проти переїзду до батька, оскільки його методи виховання були вельми жорсткими.

Репер Серега с сыновьями Марком и Платоном
Репер Серьога з синами Марком і Платоном

На наступний день після розмови Серьога вирішив забрати дітей з тренування. За словами Поліни, вона чекала хлопчиків вдома, а вони не повернулися. Жінка вирішила написати своєму чоловікові, який відповів, що синів забрав він і вони їдуть до Харкова.

Буквально відразу екс-дружина Серьоги вирушила в це місто в надії забрати Марка і Платона додому. У Харкові у Серьоги був будинок. Але в ньому не було ніяких ознак мешканців — вікна зашторені, включена сигналізація.

Спільні знайомі повідомляли, що репер відвозить дітей на Західну Україну, інші ж говорили, що вони поїхали в невідомому напрямку.

“Сергій порадив усім заблокувати мене, і не давати ніякої інформації! Я не знаю, що думають мої діти і що їм говорять про мене, його мета змусити дітей сказати на суді, що вони хочуть жити без мене”, — розповіла Поліна.

Ололо так само впевнена, що Сергію допомагають приховувати дітей його батьки.

Схожі статті

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.