Найкрасивіші жінки за версією журналу Maxim

Список найкрасивіших жінок: стара гвардія в зборі.

Не секрет, що Україна завжди відрізнялася красою. І неважливо це зірки або звичайні жителі країни. Так, природа нас любить. А ось глянцевий журнал Maxim склав рейтинг найбільш привабливих і сексуальних жінок 2019 року в Росії. Серед яких, звичайно, і є українські улюблені зірки.

У десятку найсексуальніших потрапило багато українських співачок. Наприклад, Віра Брежнєва зайняла почесне 7 місце, а Настя Каменських зупинилася на 8-м.

Потрібно відзначити, що такий список журнал Maxim становить регулярно. І в 2018 році Брежнєва зайняла друге місце, а NK була тільки на одинадцятому. Бачите, як швидко можна або підвищиться в рейтингу, або впасти.

Йдемо далі і на 13-місці зустрічаємо Надю Дорофєєву. Для солістки групи «Время и Стекло» – це перше, але не останнє, участь у такій категорії.

Всім відома Анна Седокова в цьому році зайняла лише 17 місце. Що дуже дивно, тому що зазвичай вона в списку лідерів.

Сильно знизилася в рейтингу Ані Лорак. Співачка забрала собі аж 25 місце. У порівнянні з минулим 2018 роком вона була в десятці і посідала сьоме.

Також здала позиції і українська телеведуча, яка зараз живе в Росії. Регіна Тодоренко зайняла двадцять сьоме місце за сексуальністю.

35-е місце віддали колишній солістці поп-групи «ВІА Гра» Санте Діпомулос.

Згадали і про неї. На здивування епатажна Даша Астаф’єва зайняла 55-е місце.

Світлані Лободі в 2019 році присвоїли вісімдесят друге місце.

Не забули і про Надію Мейхер-Грановська, яка в списку займає 90-е місце.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Українські зірки, які залежні від сигарет

Нагадаємо, жінка «проспала» 27 років свого життя.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Спробувала його в ресторані і він підкорив моє серце: салат простий, але дуже смачний. Став ходовим у нас

Цей салат з пекінською капустою до банального простий і зрозумілий. Та поєднання продуктів у ньому настільки вдале, що страва виходить нереально смачною.

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.