Усе з Дубая привезла: українська співачка Камалія показала свій шикарний будинок (ФОТО, ВІДЕО)

Найбагатша співачка України Камалія показала, у якому будинку живе з чоловіком і дочками. Дизайнером стала сама артистка.

Багата співачка Камалія показала свій будинок з шикарним дизайном. Дружина пакистанського бізнесмена і мільярдера Мохаммада Захура сама займалася дизайном особняка, – повідомляє журнал VIVA.

Дом певицы Камалии
Будинок співачки Камалії

В основі дизайну будинку української артистки Камалії – конусоподібні форми. Співачка поєднала стиль бароко, постмодерн і схід.

Багата зіркова сім’я провела фотосесію у своєму гніздечку. Українська співачка показала спальню, просторі кімнати з великими вікнами, вітальню з прозорим довгим столом, величезний басейн і автопарк. Будинок Камалії прикрашають дорогі картини, статуетки.

Украинская певица Камалия позирует на кровати
Українська співачка Камалія фотографується на ліжку

 ""

Камалия возле бассейна
Камалія біля басейну

Чоловік Камалії розповів, що декором будинку займалася дружина. «Вона, напевно, весь Дубай викупила, все звідти везла», – повідомив Мохаммад Захур. Також мільярдер підкреслив, що в будинку хороша аура і в родині головна Камалія.

Камалия с мужем
Камалія і Мохаммад Захур

У фотосесія узяли участь усі члени сім’ї: співачка Камалія, господар будинку Мохаммад і їх дочки Арабелла і Мірабелла.

певица Камалия с мужем и детьми
Співачка Камалія з чоловіком і дітьми

Найбагатша співачка України Камалія поділилася секретами сімейного щастя. Вона вважає, що у відносинах головне поважати один одного, йти на компроміси, вміти дружити, любити і бажано мати спільний інтерес.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.