Подружжя Alyosha і Тарас Тополя розповіли Каті Осадчій хто у них очікується: хлопчик чи дівчинка

Подружжя зробило це оригінальним способом - наповнили рожевим конфетті повітряна куля і лопнули його коли він піднявся в повітря

Співачкою Alyosha і солістом гурту “Антитіла” Тарасом Тополею було дано інтерв’ю Каті Осадчій. Вони розповіли як думають назвати свою майбутню дитину.

Про їх сімейні таємниці поділилася Катя Осадча.

Alyosha і Тарас Тополя
Alyosha і Тарас Тополя

У подружжя, які одружені з 2013 року є два сина. Звати їх Роман і Марк. Чоловік і дружина довго приховували вагітність від публіки. І ось недавно співачка повідомила, що вона втретє вагітна.

Вони нікому не говорили про майбутню дитину і хто у них буде хлопчик чи дівчинка. Каті Осадчій вони зізналися, що очікується народження дівчинки. Подружжя зробило це оригінальним способом – наповнили рожевим конфетті повітряна куля і лопнули його коли він піднявся в повітря.

 ""

 ""

Олена (Alyosha) сперечається з чоловіком про ім’я дочки і не можуть знайти консенсус.

Вони не можуть зупинитися на іменах Алла або Марія. Справа в тому, що чоловік і жінка хочуть, щоб букви в імені дочки поєднувалися і іменами їх синів.

 ""

Чоловік Олени Тарас жартома каже, що є ще пропозиція назвати дочку виходячи з поточної обстановки в світі стосується пандемії. Є варіанти назвати “Ковідія” або “карантин”. Це звичайно жарт!

Олена каже, що через карантин не має можливості відвідати лікарню. Як вона констатує, докторами не приймаються вагітні. Їх стан оцінюється по телефону.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?