Олег Винник став найкращим співаком року: підкорив усіх вовчих країни

В Україні пройшла щорічна премія "Золота Жар-птиця", яку вручили найкращим виконавцям. Співаком року назвали Олега Винника.

Вручення щорічної національної премії “Золота Жар-птиця” в цьому році пройшло в режимі онлайн через карантин. Спеціальну нагороду “Золоте перо” отримали виконавці в десяти категоріях.

Переможців традиційно обирали організатори премії — розважальний телеканал “М1” і компанія “Таврійські ігри”.

Справжніми тріумфаторами в цьому році іронічно стала група “Время и Стекло”, яка кілька місяців тому оголосила про свій розпад. Її екс-учасники Надя Дорофєєва та Позитив (Олексій Завгородній) отримали відразу три нагороди — їх назвали “Поп-групою року”, ще відразу в двох номінаціях перемогла їхня пісня “Дім”, яка стала хітом року.

Тріумфальною премія стала і для Насті Каменських. Вона отримала відразу два “Золотих пера”. Її пісня “Обіцяю” названа “Народним хітом”, також співачка перемогла в головній номінації — “Співачка року”.

“Співаком року” вдруге поспіль став Олег Винник.

“Мені дуже приємно отримувати таку почесну нагороду від професіоналів. Дякую каналу М2 за те, що в цей непростий час ви думаєте про артистів і даруєте людям можливість нас побачити. Тримаємося разом. Прийде той момент, коли ми всі разом будемо стояти на сцені і дарувати щастя нашим глядачам”, — прокоментував співак.

Премією “Золота Жар-птиця” були відзначені група “Беz Обмежень”, як найкраща рок-група, і співачка Тіна Кароль з солісткою групи “The Hardkiss” за з пісню “Вільна” отримали нагороду “Найраща балада”.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.