Олена Кравець зізналася, що учасники Кварталу 95 пердять при ній

Євген Кошовий в інтерв'ю Маші Єфросиніній відверто розповів, як єдина дівчина в колективі Олена Кравець уживається з колегами-чоловіками.

Євген Кошовий дав відверте інтерв’ю ведучій Маші Єфросиніній на її You-tube каналі. Крім питань про кар’єру і сім’ю, шоумен розповів про спільні гастролі “Кварталу 95” і про те, як почуває себе під час переїздів і концертів єдина жінка в колективі Олена Кравець.

Раніше з Єфросиніною розмовляла і сама актриса, яка підтвердила слова свого “лисого” колеги.

Як зізналися артисти, всі кварталівці називають Олену “братаном” і абсолютно не соромляться при ній ні матюкатися, ні випускати гази. Правда, за словами Кошового, цього ніхто не робить спеціально, щоб розлютити актрису або познущатися з неї.

Під час переїздів між містами Кравець дозволяють вибирати серіал або фільм, який всі будуть дивитися по дорозі в автобусі. Хоча іноді її позбавляють і такого привілею.

Олена Кравець перебуває в компанії “кварталівців” вже 22 роки. Ще в 1998 році її запросили грати за команду КВН “95 квартал”, з того моменту вона не роздільна зі своїми колегами і на роботі, і в звичайному житті.

Схожі статті

34-річний Позитив зізнався, навіщо приховує нову кохану після розлучення: “Коли нас впізнають, то…”

Ще 2021 року Олексій Завгородній розлучився з дружиною. Відтоді її місце в серці Позитива посіла інша дівчина. От тільки представляти нову кохану широкому загалу репер чомусь не поспішає.

Як виглядає будинок Ніни Матвієнко, в якому тепер живуть Тоня і Мірзоян: нічого не міняли після її смерті

Як виглядає триповерховий маєток легендарної Ніни Митрофанівни Матвієнко, у якому й сьогодні проживають Тоня з Арсеном. Фото будинку у матеріалі.

“Дюймовочки” під 90 кг: якими були Полякова, Каменських та інші зіркові красуні у своїй максимальній вазі

Практично кожна жінка хоть раз у житті сиділа на дієті і боролася з зайвими кілограмами. Зірки не виключення. У свій час зайві кілограми мали Полякова, Каменських, Нікітюк та інші зіркові красуні.