Лиса Лоліта налякала шанувальників: що сталося зі співачкою (ВІДЕО)

Співачка Лоліта Мілявська представила свою нову пісню "Кислород". Відео для треку вийшло вельми специфічним.

Співачка Лоліта Мілявська зараз переживає не найлегший період у своєму житті. Кілька місяців тому вона оформила офіційне розлучення зі своїм п’ятим чоловіком Дмитром Івановим.

Шлюборозлучний процес був дуже важкий і затягнувся на місяці, оскільки у екс-подружжя були претензії один до одного щодо спільного майна. В результаті, артистка відмовилася від усіх своїх бажань, щоб скоріше стати “вільною”.

Цей нелегкий період Лоліта вирішила пережити за допомогою улюблених ліків — творчості. Співачка презентувала свій новий трек “Кислород”.

Відео для пісні вийшло вельми специфічним — “останки” Мілявської лежать в ящику, виділяється лиса голова, яка співає. Насправді настільки страшний відеоряд зроблений за допомогою 3D-технологій і всі його деталі намальовані професійними художниками-аніматорами.

Хоча ролик і налякав фанатів співачки, багато хто відзначив, що пісня їм дуже сподобалася.

“Пісня чудова, як завжди! Ви талант! Але кліп дивитися трохи моторошно”, — відзначили коментатори.

Популярне

Схожі статті

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.