(Відео) Олена Войченко про екс-чоловіка – Володимира Остапчука: борги і коханки

Олена Войченко розповіла всю правду про свого колишнього чоловіка, його лицемірстві і любовні пригоди. Чоловік мав борги перед її родичами.

Олена Войченко повідала подробиці життя чоловіка.

По-перше колишній чоловік буквально недавно поінформував громадськість про те, що у нього нова дівчина і він також представив її. Найцікавіше це він повідомив, коли був день народження його колишньої дружини. Олена думає, що її екс-чоловік зробив це спеціально.

Олена народила від Володимира Остапчука двох прекрасних дітей.

 ""

Зараз вона розповіла всю правду про свого колишнього чоловіка, його лицемірстві і любовні пригоди. Чоловік мав борги перед її родичами.

Як розуміє сімейні цінності Володимир Остапчук, дружина теж розповіла. Виявляється в ефірі шоу “Танці з зірками” Володимир розповідав як він її і дітей любить. У той час у нього вже були стосунки з іншою жінкою і він з нею літав до Парижа.

 ""

Екс-чоловік підвозивши нову пасію розраховувався за таксі карткою екс-дружини. Олена не розуміє, як можна бути таким. Як сказала Олена чоловік не цінував її і не прислухався до її думки. Вона думає, що зараз так поводитися з новою жінкою він не посміє, тому що вона знає цю дівчину і думає, що вона швидко поставить на “місце” Володимира.

Екс-чоловік зайняв багато грошей у її родичів, купив дорогу машину Jaguar за 40 тисяч доларів США. Також він купив квартиру. Гроші їм досі не повернуті. Як каже Олена вона сама погасила заборгованість чоловіка перед родичами.

Нещодавно ютуб канал “Без комплексів” взяв інтерв’ю у дружини Володимира Остапчука:

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.