Косить під Дорофєєву: MONATIK і Віра Брежнєва випустили спільну пісню «Вечериночка»

Діма Монатік і Віра Брежнєва разом виконали нову пісню «Вечериночка». Шанувальники відзначили, що з Дорофеєвою було краще.

Співак Діма Монатік і співачка Віра Брежнєва випустили спільну пісню. Кліп на новий трек «Вечериночка» презентували на YouTube.

Пісня вийшла дуже легкою, але в той же час запальною. Але все ж думки фанатів Монатіка і Брежнєвої розділилися.

Дима Монатик
Діма Монатік

Багатьом шанувальникам творчості українських артистів пісня сподобалася. Її назвали новим літнім хітом, який надихає. А ось інша половина фанатів не оцінила. Кажуть, що не вистачає драйву.

««Впервые не зацепило. Вообще никак», «Вообще ни о чем. Песня как набор слов. Не понравилось»», – так прокоментували пісню Віри Брежнєвої та Діми Монатіка в мережі.

Вера Брежнева
Віра Брежнєва

Інші прихильники назвали Брежнєву зайвою і безголосою. Також написали, що Віра косить під Надю Дорофєєву:

««Вера просто исключительная шептунья», «Мне в этой песни хватило и самого Monatikа. Сорри, Вера», «Слабовато с Верой….нехватает взрыва…яркости, как с Дорофеевой», «Брежнева, как моль серая постаревшая.. Реально только портит и клип и песню»».

У кожного свій смак. Тому слухаємо, дивимося кліп на пісню «Вечериночка» від MONATIK і Віри Брежнєвої та робимо самостійно висновки.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.