Віктор Павлик відреагував на заяву сина про припинення боротьби з раком: “Тато поруч”

21-річний Павло Павлік на своїй особистій сторінці в Facebook розповів, що він прийняв рішення припинити курси хіміотерапії, так як більше не бачить в них сенсу.

21-річний Павло Павлік написав щирий і проникливий пост про те, що він прийняв не просте рішення припинити дворічну боротьбу з саркомою — раком кісток.

За словами хлопця, він не бачить сенсу продовжувати хіміотерапію, оскільки його стан тільки погіршується. За останній місяць у хлопця повністю перестала функціонувати права рука і почали відмовляти ноги — зараз він пересувається тільки на інвалідному візку.

Не змін не прокоментувати таке одкровення власного сина і його знаменитий батько Віктор Павлик. Співак важко переживав новину про страшну хворобу сина, він неодноразово звертався до своїх шанувальників і всіх небайдужих із проханням допомогти в лікуванні.

Зараз же Віктор вирішив висловити свої емоції широкому загалу вельми стримано і лаконічно, проте, що по-справжньому твориться в душі у чоловіка можна тільки здогадуватися.

У своєму особистому блозі в мережі Instagram Павлик поділився фотознімком Павла з військового параду з Дня незалежності України — після школи хлопець вступив до Академії Служби безпеки України, тому був удостоєний честі брати участь у святковому параді.

https://www.instagram.com/p/CBr-XhmHi4z/

Фото сина Павлик підписав коротко: “Павло. Тато поруч. Тато любить”.

Павло є молодшим сином співака. Хлопчик народився у третьому шлюбі Віктора Франковича з танцівницею на ім’я Лариса.

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.