Продюсер групи “На-На” Барі Алібасов загримів у психіатричну лікарню

Російський шоумен і продюсер проходив лікування в одній з приватних московських клінік, звідки його і забрала карета швидкої допомоги.

73-річний продюсер Барі Алібасов завжди славився як досить скандальна особа російського шоу-бізнесу. Можливо, його знають більше саме як ексцентричного шоумена, ніж як “сценічного батька” музичних колективів і виконавців.

Але применшувати його продюсерські заслуги теж не варто. Алібасов познайомив слухачів з колективом “На-На “, чиї пісні знає навіть сучасне молоде покоління.

Однак, останнім часом Барі все ж більше фігурує в ЗМІ завдяки своїм скандалам і різним залежностям. Наприклад, влітку 2019 року в пресі і серед громадськості прогриміла новина про хімічне отруєння Алібасова.

Говорилося про те, що він випадково випив миючий засіб, в результаті чого отримав опіки шлунка. Деякі видавництва навіть писали, що продюсер помер. Однак, пізніше з’явилися сумніви в достовірності фактів отруєння. Особливо після того, як Барі з’явився на шоу Андрія Малахова, в якому падав з коляски — ці кадри більшість телеглядачів визнали постановочними.

Падение Бари Алибасова с коляски
Падіння Барі Алібасова з коляски

26 червня в телеграм-каналі Mash з’явилися нові деталі про стан продюсера. Як виявилося, він проходив лікування в одній з московських клінік, але був звідти госпіталізований в психіатричну лікарню.

Як говориться в джерелі, на сьогоднішній день Алібасов знаходиться в нестабільному психічному стані, на який, по мимо всього, впливають лікарські препарати, які він приймає. На даний момент усі близькі продюсера відмовляються коментувати дану ситуацію.

Схожі статті

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.