Не Таюне. Справжня кохана Олега Віннніка: кому співак присвятив пісню “Ніно”

Артист відверто розповів, що пісня "Ніно" написана для реальної дівчини, яка стала важливою особистістю в його житті.

Олег Винник за кілька років став справжнім феноменом успіху на українській естраді. Напевно, жоден артист ще не злітав так швидко і не закохував в себе так багато прихильниць. Цікаво, що його популярність не остигає, а з кожним роком армія фанаток стає тільки більше.

Зрозуміло, що слава має і зворотну сторону медалі — шанувальниці всіляко прагнуть дізнатися всі деталі про улюбленого виконавця. Їх цікавлять не тільки його пісні, а й особисте життя, яке, до речі, Винник ретельно приховує і не дає ніяких коментар стосовно своєї сім’ї.

Але все ж в одному інтерв’ю загадковий співак розсекретив “героїню” одного зі своїх хітів — “Ніно”.

Як розповів Олег, ця пісня присвячена справжній дівчині на ім’я Ніна. Вона не грузинка, хоча теж приїхала з далекого краю. За словами співака, це його дуже близька подруга, чия доля дала йому йому щось таке, що дозволило йому витягнути з себе ці слова і скласти їх в пісню.

Спочатку вірші були написані на честь дня народження Ніни, трохи пізніше Олег їх удосконалив і поклав на музику. Хоча він зізнався, що зробити це було не так то й просто, і він перепробував 6-7 мелодій, поки не знайшов ту саму, в ритм якої сьогодні підспівують мільйони.

Цікаво, що журналісти відвідували рідне село Винника на Черкащині і дізналися там нові деталі щодо Ніни, які сам виконавець приховав в інтерв’ю. Як розповіли його односельці, Ніна була першою шкільною любов’ю Олега, якій він так і не наважився зізнатися в почуттях, і тільки через багато років вилив їх у пісню.

Якщо вірити розповідям друзів і сусідів Винника з дитинства, то Ніна зараз працює в місцевому магазинчику продавщицею і не особливо хоче давати коментарі пресі.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.