Анна Седокова написала книгу про своє бурхливе життя: тепер ще й письменниця

Співачка анонсувала випуск книги у своєму особистому блозі в мережі Instagram. Літературна "прем'єра" відбудеться 1 липня.

Екс-солістка групи “ВІА Гра”, співачка, актриса і світська левиця Анна Седокова вирішила приміряти на себе ще одну роль — письменниці. У своєму особистому блозі вона анонсувала випуск автобіографічної книги “Я сильна. Я впораюся”.

За словами Анни, ця книга розповідає історію її бурхливого життя. У вступі Седокова написала, що в її житті було все — і гангстери, і мільйонери, які дарували казку. Саму ж себе співачка назвала “маленькою дівчинкою, яка так боялася правди і яка сильно мріяла бути коханою”.

Обложка книги Анны Седоковой. Фото: Instagram Седоковой
Обкладинка книги Анни Седокової. Фото: Instagram Седокової

Нагадаємо, що зараз виконавиця живе в Америці, там же вона записує нові пісні. Вона зустрічається з латвійським баскетболістом Янісом Тімма — бойфренд молодше Анни на десять років.

Седокова виховує трьох дітей від різних чоловіків. Шістнадцятирічна Аліна народилася від капітана київського футбольного клубу “Динамо” Валентина Белькевича. Саме заради цих відносин Анна залишила в 2004 році групу “ВІА Гра”. Пара розійшлася через два роки після народження доньки, а в 2014-му Валентин помер від тромбоемболії.

У 2011 році Седокова народила другу доньку Моніку від бізнесмена Максима Чернявського, однак пара також розійшлася, коли дівчинці було всього два роки.

Молодший син співачки Гектор з’явився на світ три роки тому. Його батьком став бізнесмен Артем Комаров, але і з ним стосунки екс -“ВІА Гри” тривали недовго. Через кілька місяців після пологів пара оголосила про розрив.

Анна Седокова з дітьми
Анна Седокова з дітьми

Про всі відносини, кар’єру, перемоги і падіннях Седокової можна буде прочитати в її дебютній книзі. За інформацією Анни, продажі стартують в усіх книжкових магазинах Росії з 1 липня. Для інших країн можливе замовлення через Інтернет.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.