“Белый самолет”: Могилевська випустила нову пісню

Українська співачка порадувала шанувальників новою музичною композицією, і розповіла про її символічне значення.

На сторінці виконавиці в Інстаграм з’явився пост, в якому вона показала новий стиль – коротке волосся блонд. Таке перевтілення кардинально змінило імідж Могилевської, і здивувало її шанувальників. У коментарях маса позитивних відгуків: “Дуже рада за Вас, біла смуга – це винагорода”, “Вам так пасує, ви така інша” і так далі.

Могилевская выпустила новую песню и покрасилась в блонд
Могилевская выпустила новую песню и покрасилась в блонд

Біла смуга, білий літак, біле волосся

Однак на новому іміджі зміни не закінчилися, адже блонд – це лише маленька частина глобальної системи. В цей же день українська співачка представила свою нову композицію “Білий літак”.

Саме тому Наталя вважає – зараз в її житті сприятливий період, який вимагає рішучих кроків. Сама Наталя прокоментувала новий образ так: “Скажіть, з ким траплялося псіхануть, підстригти або пофарбувати волосся в часи змін? Так, це експериментальний образ. Не буду приховувати, в моєму житті відбулися серйозні зміни. Але я вірю, що настала біла смуга “, – написала вона.

Як можна побачити під постом, зміни пішли тільки на користь. І нова пісня також сподобалася фанатам. Прослухати й завантажити її вже можна на офіційних майданчиках.

Артистка також відзначила, що це не межа її змін, і вона ще буде дивувати своїх шанувальників.
Відзначимо, Наталія Могилевська – народна артистка України. Свій перший авторський збірник вона випустила в 1997 році, а вже через 7 років отримала своє звання “народної”. За більш ніж два десятки років на сцені вона випустила 10 альбомів з піснями, багато з яких стали справжніми хітами.

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.