Такого ви не бачили: Олег Винник на НСК “Олімпійський ” концертом відзначить свій день народження в незвичайному форматі

Використовую технології AR і VR, і доповнивши це все технологією віртуальної реальності, дасть можливість кожному взяти участь в цій унікальній програмі.

31 липня цього року Олег Винник дає концерт на НСК “Олімпійський”, використовуючи незвичайний формат. Ці концертом артист відзначає свій день народження. Це масштабне високотехнологічне шоу, на якому передбачається 100 000 глядачів.

Будуть полюбилися всім пісні Олега Винника, також ефект присутності.

Кожна людина, яка захоче взяти участь на цьому концерті – матиме таку можливість.

Використовую технології AR і VR, і доповнивши це все технологією віртуальної реальності, дасть можливість кожному взяти участь в цій унікальній програмі. Будь-хто може побувати на live-концерті співака і побачити різноманітність анімованих цифрових об’єктів в 3D на протязі всього шоу.

 ""

Родзинкою концерту стане величезний аватар Олега Винника, який поцілує всіх гостей шоу.

У цьому шоу, все продумано. Шанувальники зможуть побувати в гримерці артиста і зробити спільну фотографію з Олегом Винником. Хто хоче може подарувати квіти йому.

 ""

Для того, щоб взяти участь на концерті Олега Винника на НСК “Олімпійський”, досить мати мобільний телефон, планшет або комп’ютер. Доступ забезпечується через AR / VR.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.