(Фото) Якби Валюха з “Сватів ” зробила ботокс, підтяжку і наростила волосся, щоб сказав Іван Бутько?

Подивіться як би змінилася Валюха з серіалу "Свати " якби зробила пластику і макіяж.

Всім полюбився серіал “Свати” до сих пір люблять багато глядачів. Справа в тому, що для багатьох людей артисти цього серіалу стали рідними і як би членами їх сімей. Люди навіть копіюють їх поведінку в своїй сім’ї.

Головну роль зіграла Тетяна Кравченко – дружина Івана Будько. Валюха згадує, чому у неї вийшло так природно і правдоподібно зіграти цю роль. Вся справа в тому, що вона просто згадала як себе вела з батьком її мама і скопіювала її поведінку. Однак не всі шанувальники серіалу хотіли б бачити Валюх з такою особою.

Вони представили як би вона виглядала, якби зробила пластичну операцію, ботокс, підтяжку, наростила волосся і зробила макіяж.

 ""

Якщо застосувати додаток перетворення, в FaceApp, то можна побачити як би виглядала героїня після всієї вищевказаної процедури.

 ""

Справа в тому, що Валюх все пам’ятають в серіалі “Свати” з бігуді і в фартусі.

Коли застосували вказане комп’ютерна програма, то 66 річну Валюх не впізнати.

Іван Бутько, точно б відкрив широко очі і що то сказав в своєму амплуа.

Наприклад при збільшенні губ і модного макіяжу, контурінга актриса виглядала б так:

 ""

Якби їй зробили підтяжку обличчя і зменшили ніс, підняли б нависло повіку, і погляд стане більш відкритий – виконали блефаропластику, то Валюха виглядала б такою: до і після

 ""

Схожі статті

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.