Євген Кошовий зворушливо розповів про характер своїх дочок: ідеальний батько

Український шоумен Євген Кошовий виховує двох дочок — Варвару і Серафиму.

Телеведучий і шоумен Євген Кошовий, більш відомий як “Лисий з Кварталу”, вже тринадцять років перебуває у міцному і дружному шлюбі з танцівницею Ксенією Кошовою. Подружжя виховує двох дочок — дванадцятирічну Варвару і п’ятирічну Серафиму.

Євген дійсно живе у справжньому жіночому царстві — він ще й підтримує теплі стосунки зі своєю тещею Маргаритою Володимирівною. В іншому, на восьме березня телеведучому точно є заради кого прокидатися рано-вранці в пошуках свіжого букета квітів.

До слова, сам зірковий тато бере активну участь у вихованні своїх дочок, про що він розповів під час інтерв’ю Маші Єфросиніної. Телеведучий зазначив, що його дівчатка ростуть абсолютно різними за характером і темпераментом і він цьому дуже радий.

Молодша Серафима — дуже активна й енергійна дитина. Вона обожнює бігати, стрибати і навіть може дати здачі хлопчикам. Одного разу йому в садку поскаржилася вихователька, що Серафима побила всіх хлопчиків. “Я не уявляю, що буде в школі”, — додав Євген.

Младшая дочка Евгения Кошевого Серафима
Молодша дочка Євгенія Кошового Серафима

Також шоумен додав, що Серафима може навіть зістрибнути з шафи, а ось Варя більш поміркована, вона подумає: “Так, якщо я стрибну, зламаю ногу, можу коліном вдаритися, розпухне губа, як я буду співати? Онлайн-уроки вокалу тоді скасовуються”, а ось молодша літає по будинку, як віник.

До речі, Євген всіляко цікавиться хобі та захопленнями своїх дітей і намагається розділяти дозвілля разом з ними. Наприклад, з Серафимою вони дивляться мультики про ніндзя, Варя ж займається вокалом і пробує себе в ролі ведучої. Дівчинка, за прикладом батька, веде Лігу сміху, правда поки що шкільну.

Дочки Евгения Кошевого
Дочки Євгена Кошового

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.