Анна Заворотнюк поділилася переживаннями з приводу здоров’я матері

Анастасія Заворотнюк вже два роки бореться з онкологією. Старша дочка поділилася переживаннями і одкровеннями.

У найзнаменитішої “прекрасної няні” Росії після народження доньки Міли з’явилися серйозні проблеми зі здоров’ям. Доктора діагностували онкологію – рак мозку четвертої стадії. З цим смертельним діагнозом Анастасія Заворотнюк живе вже другий рік. Хвороба підкосила не тільки саму Настю, але і її найближчих родичів.

“Зрозуміла, наскільки можу бути слабкою”

Старша дочка актриси Ганна Заворотнюк в основному не показує своє хвилювання і розбитий стан на публіку, проте на днях вона не стрималася і написала відвертий пост в Інстаграм.

З прихильниками вона поділилася наступним: «Все життя я вважала себе досить сильною людиною, на якого не впливають стреси і обставини. Мені здавалося, що я можу пройти і подолати практично все. Але за ці півтора року моє життя дуже сильно змінилося, відбулося дуже багато подій, і я зрозуміла, наскільки можу бути слабкою ». Ось такі одкровення написала у себе в профілі зоряна дочка.

Анна Заворотнюк розповіла про особисті переживання і слабкостях
Анна Заворотнюк розповіла про особисті переживання і слабкостях

Анна сподівається на краще для своєї мами, проте поки ніяких позитивних новин про здоров’я Анастасії немає. Більш того, в коментарях до цієї ж публікації Аня попросила не заводити тему здоров’я її мами, і не розпитувати подробиці. Дівчина зазначила, що говорити про це їй боляче, і вона намагається зберігати це далеко від очей шанувальників.

У коментарях підписники побажали терпіння і сил.

Відзначимо, лікуванням Анастасії займаються перші фахівці країни. Її здоров’я неодноразово обговорювали навіть на нарадах з розвитку генетичних технологій у В.В. Путіна.

Чоловік Заворотнюк-старшої, фігурист Петро Чернишов, також не висловлюється ніяк з приводу стану подружжя.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.