Єфремов поміняв свої свідчення з приводу ДТП і відмовився визнавати провину

Адвокат Михайла Єфремова ошелешив новою заявою - його підопічний поміняв свої свідчення, і тепер не визнає провину в ДТП.

Нові обставини стали відомі 3 липня. Ельман Пашаєв – правозахисник, який веде справу російського актора, повідомив через канал в телеграмі про те, що його підзахисний спростовує всі звинувачення на свою адресу. Також він заявляє, що Михайла під час надання свідчень нібито неправильно зрозуміли.

“Готовий платити”

Правозахисник і особистий адвокат зірки Ельман Пашаєв опублікував резонансну заяву – Михайло Єфремов не визнає своєї провини в смертельній дорожній пригоді, за якою зараз йде розслідування.

Єфремов готовий платити сім'ї жертви, тому що він "чесний і віруюча людина"
Єфремов готовий платити сім’ї жертви, тому що він “чесна і віруюча людина”

Від подробиць адвокат відмовився, проте позиція захисту тепер така. Також Пашаєв додав, що він не знає чому слідчі “неправильно зрозуміли”. Під фразою “неправильно зрозуміли” Ельман мав на увазі те, що нібито почала поширюватися інформація про визнання актором його провини. Однак слів “я винен” він не вимовляв, отже, не підтвердив свою відповідальність за смерть водія другого автомобіля.

Крім цього, через свого представника Єфремов також заявив, що готовий платити родичам загиблого водія. Однак це пояснює тільки тим, що в аварії брав участь його автомобіль. Адвокат зазначив: “Підзахисний він готовий допомогти родичам загиблого як віруюча і добра людина”.

Аварія, про яку йдеться, сталася 8 червня 2020 року в Москві на Садовому кільці. За словами очевидців, які стрімили з місця смертельної ДТП, за кермом перебував російський актор Михайло Єфремов. Він виїхав на зустрічну і зіткнувся лоб в лоб із зустрічним фургоном. Судячи з відео, артист був в стані алкогольного сп’яніння. Це ж підтвердила і експертиза, результати якої оприлюднили 9 червня.

Зараз знаменитість перебуває під домашнім арештом. 9 серпня йому повинні винести вирок. За статтею, за якою зараз відкрили кримінальне провадження, йому загрожує до 12 років за ґратами.

Схожі статті

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.