Зірка “Татусевих дочок ” вперше прокоментувала хейт через роман з Прилучним

Павло Прилучний тільки встиг розлучитися, як вже вляпався в інший любовний роман.

На цей раз йому приписують флірт або навіть справжній роман з колегою по роботі Мирославою Карпович, яка прославилася роллю в багатосезонному серіалі “Татусеві дочки”.

З боку деяких шанувальників різко обрушилася хвиля ненависті і справжнього цькування на актрису, нібито вона “розлучниця”, і вкрала чоловіка з сім’ї.

«Агата в сто раз краще, ніж ти!»

Фоловери почали писати коментарі Мирославі зі звинуваченнями, образами і навіть іноді погрозами. Під постами у зірки «Татусеві дочок» можна побачити таке:

«Агата в сто раз краще, ніж ти!»; «Руки геть від Павла, у нього є сім’я!».

Інстаграм Мирослави Карпович
Інстаграм Мирослави Карпович

Довгий час Карпович не наважувалася прокоментувати цю ситуацію, але мовчати більше не змогла. 34-річна артистка заявила, що до цього негативу і своєрідного ополчення з боку людей вона звикла за тривалий час роботи з публікою.

Мирослава також зазначила, що на провокаційних коментарях все не закінчується, адже її друзям дзвонили і погрожували, цікавилися справами актриси.

Однак бачить в цій ситуації і переваги – під час карантину вона працювала над розвитком свого блогу, і її аудиторія збільшилася всього на 10 тисяч осіб. А після того, як почався галас через нібито їх роман з Павлом Прилучним, аудиторія стала збільшуватися не по днях, а по годинах.

“Так що спасибі недоброзичливцям за мою популярність!”, – зухвало заявила знаменитість.
Однак проливати світло на те, чи правда щось у них з актором “Мажора” щось є, Мирослава не стала. Вона уточнила, що намагається тримати особисте життя за кадром, щоб не створювати собі зайвих проблем.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.