Лідія Таран розповіла про свій роман з лідером “Бумбокса” Андрієм Хливнюком

Чутки про роман телеведучої і музиканта ходили 14 років тому. У новому випуску "Світського життя" з Катею Осадчою Таран прокоментувала свої стосунки з Хливнюком.

Телеведуча новин Лідія Таран і лідер групи “Бумбокс” Андрій Хливнюк — особистості дуже загадкові і таємничі. Вони захоплюють своїх шанувальників виключно талантом і творчою діяльністю, проте всю інформацію про особисте життя вони ретельно приховують.

Андрій Хливнюк рідко дає інтерв’ю, а чимось особистим вважає за краще не ділитися і зовсім. У 2010 році з’явилася інформація, що він одружився на арт-директорці книжкового видавництва “Основи” Анні Копиловій, у пари є син і дочка. Однак сім’ю музиканта практично неможливо побачити в його соціальних мережах або на спільних інтерв’ю.

Лідія Таран також останнім часом стала дотримуватися правила “особисте — не публічне”. У 2010 році вона розірвала стосунки з телеведучим Андрієм Доманським, з яким кілька років прожила в цивільному шлюбі і народила йому дочку Василісу.

Однак, ведуча “ТСН-новин” вирішила прокоментувати один слух щодо її особистого життя, який “народився” понад 14 років тому. Тоді багато шанувальників були впевнені, що Хливнюк флірутє з Лідією, а деякі навіть приписували їй роман з артистом. Разом з тим фанати “Бумбокса” до сих пір впевнені, що пісня групи “Happy end” була присвячена саме телеведучій.

Сам же музикант кілька років тому на питання про залицяння до Таран відповів, що це цікава версія, і він не хоче ні підтверджувати, ні спростовувати її.

В інтерв’ю Каті Осадчій Лідія зізналася, що до сьогодні впевнена, що пісня “Happy end” написана не про неї, а просто в ній захований схожий образ. Вона також додала, що вважає Хливнюка художником високого рівня, який здатний придумати і передати в музиці багато важливих речей.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.