Остапчук показав нову кохану на вуличній фотосесії

Ще не встиг шлюборозлучний процес з колишньою дружиною шоумена Володимира Остапчука закінчитися, як він вже показав свою нову супутницю.

Звуть її Крістіна Гірник. Вона не модель або співачка, як очікувалося, а нотаріус. Судячи за темпераментом дівчини і її публікаціям, Христина – не та людина, яка сидітиме вдома. Ось Вова і запросив її прогулятися, ще й під прицілом фотокамери. Тим більше по всій Україні зараз ослаблення карантину, що є відмінним приводом для закоханих, щоб якось урізноманітнити своє дозвілля.

Фотосесія на київських вулицях, щоб показати фоловерам кохану

Як розповідав в інтерв’ю Володимир Остапчук, вони з коханою дуже люблять піші прогулянки по мальовничих та історичних куточках столиці. У планах обійти не тільки Київ, а й інші красиві міста. Наприклад, нещодавно пара пішки обійшла весь Печерськ, весь центр, до вулиці Городецького та Будинку з химерами. І, звичайно ж, їм подобається історичний центр Києва, особливо у вечірній час.

Остапчук та Гірник записали зворушливе відео з танцем
Остапчук та Гірник записали зворушливе відео з танцем

Також вони з Христиною Гірник люблять відвідувати різні європейські кав’ярні, нерідко заходять туди не тільки на каву, але і на прохолодний лимонад.

Як сказав Остапчук, йому подобається вулична їжа, нехай через карантин її дуже і дуже мало, але вони з Христиною знайшли кілька закладів, куди регулярно ходять.

Нотаріус Христина Гірник поділилася, що зараз вони з новим коханим Володимиром намагаються частіше виїжджати за місто, на природу, ближче до води, що особливо важливо в таку спеку.

Додамо, що шоумен і відомий телеведучий Володимир Остапчук в кінці весни розповів про те, що тепер у нього стосунки з Крістіною Гірник. Екс-дружина Олена Войченко, з якою шоумен розлучився цієї весни, заявила, що їх розлучення викликане численними зрадами з боку чоловіка.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.