Лідія Таран розповіла про труднощі з донькою-підлітком від Андрія Доманського

Телеведуча новин на каналі "1+1" розповіла у "Світському житі " про свою 12-річної дочку, яку виховує сама.

Телеведуча Лідія Таран кілька років прожила з колегою по цеху Андрієм Доманським в цивільному шлюбі. У 2007 році у пари народилася дочка Василина, але коли дівчинці було всього два роки, її батьки вирішили закінчити відносини. Зараз 13-річна Василина мешкає разом з мамою, але при цьому добре спілкується і з батьком.

Лідія Таран разом з донькою дала інтерв’ю Каті Осадчій, в якому розповіла про труднощі підліткового життя сучасних дітей. Головною проблемою в їх дівочої сім’ї виявилася одяг – Василиса любить носити мамин одяг і часто приміряє її без проса.

Також телеведуча назвала свою дочку “маленької разгельдяйкой ” – на думку мами, дівчинка лінується доучувати уроки до кінця, тому має статус “хорошисткою “, хоча легко могла б стати відмінницею.

Обмежує зоряна мама доступ дочки і до соціальних мережах, Лідія намагається зробити все, щоб Василиса проводила більше часу в реальному житті. Разом вони захопилися новим хобі – водний сапборд з веслом. З цим видом спорту мама і дочка познайомилися у Франції і по-справжньому закохалися в активність.

Лидия Таран с дочкой на интервью у Кати Осадчей
Лідія Таран з донькою на інтерв’ю у Каті Осадчої

Таран додала, що коли вони вперше побачили, як люди пливуть на цих човнах, вони витратили всі останні гроші, щоб придбати потрібне спорядження і привезти його в Україну.

До слова, човен надувний, і легко поміщається в спеціальний рюкзак. По прильоту в Україну Лідія і Василиса насамперед зробили свій перший заплив по Десні. Телеведуча додала, що по початку на них дивилися на пляжах з подивом, але для них така активність набагато веселіше, ніж просто лежати в гамаку і сидіти в Інтернеті.

Схожі статті

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.