Мінус 16 кг: схудлий Басков розкрив секрет свого харчування

Микола Басков - один з тих артистів, який завжди намагається виглядати привабливо. Тому не дивно, що він нерідко сидить на дієтах.

Один з найзнаменитіших артистів в російському шоу-бізі, “натуральний блондин ” і золотий голос Росії Микола Басков скинув 16 кілограм. Каже, що тепер його не впізнають. І це після карантину, коли всі навпаки набирали вагу, і “наїли” собі боки. Як він це зробив? Співак поділився в Інстаграмі.

“Мене тепер теж не впізнають “

Фотографії свого перевтілення він опублікував в соціальній мережі. Пост викликав масу захоплення. Зокрема, підписники писали, що були на концерті “Короля шарманки” кілька років тому, і відзначають – з роками Басков тільки гарнішає.

Микола Басков схуд на 16 кг і показав фото
Микола Басков схуд на 16 кг і показав фото

“Що то ви останнім часом скромно виглядаєте. І це вам йде “, “Я була на вашому концерті 15 років тому, коли ви ще не були популярні як зараз, вийшла з нього в захваті, це було в Криму, ви крокуєте в ногу з часом і це правильно мабуть, у вас великий талант, і ви прекрасні в будь-якому вигляді, просто спасибі що ви є, ви людина епохи, всього вам найкращого! красавчик “, – відзначають шанувальники.

Як зазначив Микола, суть його дієти дуже проста і доступна всім – поетапне харчування. Наприклад, ви організовуєте собі рисові, картопляні і рослинні дні (по три дні). Протягом дня складаєте раціон, посилаючись на той чи інший продукт. Починати варто з важких продуктів, і закінчувати більш легкими для шлунка. Грубо кажучи, в напрямку зменшення калорій. На такому принципі ПП можна сидіти тільки два тижні, а потім розбавляти свій раціон іншими продуктами. Результат не змусить довго чекати. До речі, таким принципом прийому їжі Басков завжди користується перед концертами, що допомагає йому тримати себе струнким і в тонусі.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.