Комаров не зраджує дружині тільки через окрошку. Мандрівник поділився фото улюбленої їжі

Знаменитий ведучий і мандрівник Дмитро Комаров об'їздив багато країн, і перепробував безліч різних страв. Але, як він написав у своєму Інстаграм, найсмачнішою залишається окрошка дружини.

Дружина зоряного мандрівника – Міс України 2016, модель і телеведуча Олександра Кучеренко. Незважаючи на те, що вона публічна особа, і завжди знаходиться під пильним наглядом шанувальників, встигає не тільки знятися в черговому шоу, але і приготувати коханому смачну їжу.

Природа, дружина, окрошка – Комаров показав свій затишок і відпочинок

Карантин – час, коли не можна кудись поїхати, але час, який можна витратити з користю вдома. У своєму профілі Інстаграм він розповів, що під час карантину вони з дружиною поїхали на дачу. Там Діма віддалено працює прямо на вулиці – на свіжому повітрі йому звичніше.

Комаров показав окрошку дружини
Комаров показав окрошку дружини

Проілюстрував свій допис фотографією, на якій суміщений і обід, і робота. На дерев’яному столі стоїть і ноутбук, і тарілка з окрошкою, яку приготувала улюблена дружина Олександра.

Відзначимо, що за довгі роки роботи в проекті “Світ навиворіт ” на каналі 1 + 1 телеведучий знайшов величезну популярність і показав фанатам величезну кількість країн. Однак на час пандемії коронавирусу подорожі довелося призупинити до стабілізації ситуації.

Фанати ведучого зробили акцент на тому, що з дружиною на природі вони виглядають відмінно, і навіть трохи посвіжішали.

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.