Макс Барських готується стати батьком: співак показав зворушливий фотознімок

Макс Барських поділився зворушливими знімками з маленькими дітьми. У коментарях прихильники співака відзначили, що йому дуже до лиця батьківство.

Про особисте життя Макса Барських практично немає інформації в глобальній мережі. Він не поширюється про близьких людей і не показує їх у своїх особистих блогах. 30-річний співак жодного разу не розкривав таємниць своїх відносин.

Творчість ось, що Барських прагне показувати шанувальникам у першу чергу. Він — це його пісні і музика. Така загадковість музиканта стає причиною чуток і здогадок у середовищі ЗМІ і вірних фанатів.

Так, можна знайти інформацію про те, що Барських зустрічався зі Світланою Лободою, екс-учасницею “ВІА Гри” Мішею Романовою, а деякі навіть думали, що співак може бути нетрадиційної орієнтації.

Однак з усіх цих чуток підтвердився лише одна — у Макса дійсно був роман з Романовою. Але це було багато років тому, коли вони ще разом приїхали з Херсона до столиці. Як виявилося, музиканти знайомі ще зі шкільної лави.

Макс Барских с Мишей Романовой и ее сыном
Макс Барських з Мішею Романової та її сином

Зараз 30-річному Барських приписують батьківство сина екс-“ВІА Гри” — співачка ретельно приховує ім’я тата своєї дитини. Макс же у своєму особистому блозі останнім часом став часто ділитися фотографіями з дітьми друзів. Його шанувальники визнали це як моральну готовність до реального батьківства і всіляко діляться своїми думками з Барських в коментарях:

  • “Татусь або батько з вас відмінний! Стільки ніжності”;
  • “Як ніжно і дбайливо ти її тримаєш”;
  • “Треба свого вже”, написали користувачі мережі.
Макс Барских с дочкой друзей
Макс Барських з донькою друзів

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.